Ο κόσμος του μαρμάρου
της “ PRINT ALL”

Εδώ και 25 χρόνια, η “ PRINT ALL”   ειδικεύεται στο δύσκολο χώρο των μαρμάρων και διακοσμητικών πετρωμάτων.
Διαθέτει μια τράπεζα εικόνων, μία πληρέστατη συλλογή που αποτελείται από 800 πετρώματα Ελληνικά και ξένα και αφορά ότι προϊόν παράγεται είτε εμπορεύεται  από Ελληνικές εταιρίες.
Η απεικόνιση των μαρμάρων είναι απόλυτα πιστή  σε σημείο που ένα εκτυπωμένο μονόφυλλο να μπορεί να αντικαταστήσει την αποστολή του ίδιου του μαρμάρου στον πελάτη.
Η βάση δεδομένων μας περιλαμβάνει


•        Ελληνικά μάρμαρα
•        Ξένα μάρμαρα
•        Γρανίτες
•        Άλλα πετρώματα


Πάνω από 200 επιχειρήσεις του κλάδου στην Ελλάδα και το εξωτερικό μας έχουν εμπιστευθεί την εταιρική προβολή και το διαφημιστικό υλικό τους
Η πολυετής πείρα μας στο «αντικείμενο μάρμαρο» μας επιτρέπει να συνεργαστούμε μαζί σας αποτελεσματικά αφού μιλάμε την «ίδια γλώσσα».
Οι ανάγκες σας μας είναι γνωστές και με το μοναδικό και πλήρες αρχείο πετρωμάτων που διαθέτουμε μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε γρήγορα και πολύ οικονομικά προσφέροντας πάντα άψογη ποιότητα.


Μοναδική ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!


Η χρήση αυτών των φωτογραφιών σας παραχωρείται δωρεάν με την παραγγελία του προσπέκτους ή του site  σας με αποτέλεσμα όχι μόνο να παραλαμβάνετε ένα άψογο αποτέλεσμα αλλά και πολύ πιο οικονομικό!!!

 

Α. Έντυπα


Δημιουργούμε ειδικά και μόνο για σας έντυπα κάθε είδους. Μονόφυλλα με ένα ή περισσότερα μάρμαρα, πολύπτυχα, τετρασέλιδα, 8σέλιδα, πολυσέλιδα, φόλντερς, καταλόγους, image brochures και εκατοντάδες άλλες εφαρμογές.
Monofylla

Β. Ιnternet

 

Γ. Διαδικτυακός τόπος www.marbleguide.com
PC


Το “ MARBLE GUIDE ” είναι ένα πραγματικό εργαλείο ενημέρωσης για τους αρχιτέκτονες, μηχανικούς, κατασκευαστικές εταιρείες, εμπόρους, βιοτέχνες και τοποθέτες μαρμάρου, σ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, που θέλουν να αγοράσουν ή να βρουν τους προμηθευτές των υλικών που ενδιαφέρονται και να έρθουν σε επαφή μαζί τους εύκολα και άμεσα.
Bρίσκεται πάντα σε υψηλή θέση στην πρώτη σελίδα του google με αποτέλεσμα να  έχει αξιοσημείωτη επισκεψιμότητα και ως εκ τούτου μέσα από αυτό να βρίσκουν άμεσα και την δική σας εταιρία. Με μια απλή καταχώρηση έως ένα banner στην αρχική σελίδα μπορείτε να προβληθείτε και προσελκύσετε εύκολα τους πελάτες σας
Δημιουργήσαμε ειδικά προϊόντα / εργαλεία για την Ελληνική


Α. Βεντάλια-Αφίσα
SwatchPoster


Β. Θήκες για δείγματα μαρμάρου
Boxes