Διαφημιστική Καμπάνια

Πιστεύουμε ότι τα πάντα ξεκινάνε από μια ιδέα.  Και το καλύτερο όπλο που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε έξυπνα από τον ανταγωνισμό  είναι απλά μια καλύτερη ιδέα. Δεν είναι καν θέμα χρημάτων!!!
Το να σκέφτεται κανείς είναι απλό.  Το να σκέφτεσαι διαφορετικά και μέσα από αυτή τη διαφορετικότητα να κεντρίζεις το ενδιαφέρον του κόσμου είναι το ζητούμενο.
Μην ξεχνάτε ότι η διαφήμισή σας είναι τόσο σημαντική όσο το ίδιο το προϊόν σας. Προετοιμάζει και προκαταβάλει κάποιον για το τι έπεται.


Η διαφήμισή σας είναι μία συνομιλία. Πρέπει να εκπλήξει, να γοητεύσει, να πληροφορήσει, να προκαλέσει, να εξατομικεύσει, να δεσμεύσει, να αποδείξει. Μόνο έτσι ο κόσμος θα μπει στον κόπο να ασχοληθεί μαζί της.
Οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για τα προϊόντα σας ή γι αυτά που τους λέτε. Έχουν τις δικές τους ανησυχίες και επιθυμίες. Δεν έχουν χρόνο και δύσκολα θα τους αναγκάσετε να σας ακούσουν. Θα σας ακούσουν μόνο αν μπορέσετε να τους κάνετε να ξαφνιαστούν και να διασκεδάσουν
Διαφήμιση είναι τα πάντα. Ένα spot στην τηλεόραση ή το ραδιόφωνο και μια καλή καταχώρηση στον τύπο μπορούν να σας κάνουν να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Το ίδιο όμως θα συμβεί και όταν στέλνετε ένα fax ή ένα email με προσεγμένη εμφάνιση, μία ευχαριστήρια κάρτα στον πελάτη σας, ένα καλοσχεδιασμένο κατάλογο, μια προσεγμένη, τακτοποιημένη και φιλόξενη εικόνα της εταιρείας σας.


Ο κόσμος μιλάει για τα προϊόντα σας είτε το θέλετε είτε όχι Μιλάει λίγο αν το αποτέλεσμα τους φανεί καλό ή ακόμα και κακό αλλά μιλάει πολύ αν τους φανεί διαφορετικό. Η διαφορετικότητα μετράει.
Η εμπειρία είναι πολύ σημαντική αλλά χωρίς τον ενθουσιασμό παραμένει στείρα. Στην printall η τριαντάχρονη πείρα μας είναι αδιαμφισβήτητη και αποδεικνύεται από το τεράστιο αριθμό δειγμάτων εργασίας. Για τον ενθουσιασμό μας όμως σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε θα πρέπει να μιλήσετε με τους ίδιους τους πελάτες μας. Είναι εσωτερική μας ανάγκη να βιώνουμε τα πράγματα με πάθος και ένταση.

printall διαφημιστική καμπάνια